top of page
Sök
  • Wellnesslinn

Raw blåbärspaj!

Igår gjorde jag en SÅÅÅ sjukt god frukost! Går lika bra att äta som efterrätt eller mellanmål. Mixa valfria frön och nötter (jag tog 3 msk pumpafrön, 1/2 dl mandlar, 1 dl pekannötter, 1/2 dl cashewnötter) med 5 dadlar, 2-4 msk kokosolja, 2 msk honung och 1 tsk kardemumma i en matberedare. Fyll sen en form med blåbär eller andra bär så att botten täcks, fördela nötmixen över. Grädda i ugnen på 175 grader i ca 10 min, se efter om det behövs mer. Det ska bli lite färg på ”pajen”. Ät sen med yoghurt, grädde eller glass! SUPERMUMS.

240 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Linn Wahlström

  • Instagram
  • YouTube

Min sida där jag samlat några favoritrecept!
Följ mig för daglig inspiration på instagram: @linnnwahlstrom

Välkommen att kommentera mina inlägg med egna tankar, fråga om det du känner för, spara mina recept och må bra med mig 

IMG_7848.jpg
bottom of page