Sök
  • Wellnesslinn

Raw blåbärspaj!

Igår gjorde jag en SÅÅÅ sjukt god frukost! Går lika bra att äta som efterrätt eller mellanmål. Mixa valfria frön och nötter (jag tog 3 msk pumpafrön, 1/2 dl mandlar, 1 dl pekannötter, 1/2 dl cashewnötter) med 5 dadlar, 2-4 msk kokosolja, 2 msk honung och 1 tsk kardemumma i en matberedare. Fyll sen en form med blåbär eller andra bär så att botten täcks, fördela nötmixen över. Grädda i ugnen på 175 grader i ca 10 min, se efter om det behövs mer. Det ska bli lite färg på ”pajen”. Ät sen med yoghurt, grädde eller glass! SUPERMUMS.

228 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Wellnesslinn

  • Instagram
  • YouTube

Wellnesslinn - Min sida där du finner Inspiration till yoga och mindfulness, balanserad livsstil och hälsosam bakning! 

Välkommen att kommentera mina inlägg med egna tankar, fråga om det du känner för, spara mina recept och må bra med mig