top of page
Sök
  • Wellnesslinn

Nyttiga och supergoda Bountygodisar!

Nyttiga bountygodisar! Recept kommer här: Smält sockerfri choklad och häll i botten på aluminiumformar, låt stelna. Blanda 2 dl kokos, 1 dl kokosmjölk, 1 msk agavesirap, 2 msk kokosolja, vaniljpulver och koka upp. Rör om en stund och häll i mer kokos eller kokosmjölk om något verkar behövas. Fördela i formarna. Smält mörk choklad och häll på toppen och gör en fin finish med kokoschips. Låt svalna i kylen! Lycka till och ha en UNDERBAR dag!


392 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Comments


Linn Wahlström

  • Instagram
  • YouTube

Min sida där jag samlat några favoritrecept!
Följ mig för daglig inspiration på instagram: @linnnwahlstrom

Välkommen att kommentera mina inlägg med egna tankar, fråga om det du känner för, spara mina recept och må bra med mig 

IMG_7848.jpg
bottom of page